lekkerlache

Altijd een bijzonder avondje uit!

In 2004 werd in Cuijk de eerste editie gehouden van Lekker Lache. Deze eerste avond werd hilarisch geopend door Andy Marcelissen met zijn spraakmakende bijbelverhaal. En perfect afgesloten door Harry Hens met zijn scherpe woordspelingen. Het was meteen duidelijk dat dit jaarlijks op de agenda kwam te staan. Elke laatste zaterdagavond in oktober.

Er werd en wordt nog steeds bewust gekozen voor een lijst artiesten die in dialect, zoals dat hoort maar toch ook goed voor iedereen verstaanbaar hun conferences brengen. Het mag best grof, maar nooit beledigend zijn. Wij hopen nog jaren deze avonden voor u te mogen organiseren en zullen ons best doen om deze zo goed mogelijk te verzorgen. De beste tonpraters boeken is natuurlijk van groot belang, maar net zo belangrijk is de snelle en niet storende service voor uw drankjes en hapjes. Dan heeft u weer een bijzonder avondje uit!

In 2005 werd de eerste tonpraters avond in Groesbeek gehouden. De plaatselijk bekende tonprater Rob van Elst opende deze eerste editie en de avond werd afgesloten door de legendarische Cees Verhulst. Ook hier was duidelijk dat deze avond op de eerste zaterdag in november een blijvertje was op de Groesbeekse agenda. Deze avond wordt sinds 2019 georganiseerd door Café-Zaal de Comm (nieuwe uitbater van voormalige Zaal Verhoeven Groesbeek), nog steeds in samenwerking met Rob van Elst. Kijk op www.decomm.nl voor meer informatie.