Stijldansen

Salsa

Toch Leuk Als Je Dansen Kunt

Een gezellig feestje, goede muziek en voor je 't weet staat vrijwel iedereen te dansen. Dan is het toch leuk als je dansen kunt. In een paar lessen heb je het al aardig onder de knie, want dansen leren is geen kunst. Sterker nog, je zult ontdekken dat onze lessen een gezellig avondje uit zijn.

Aan dansen valt veel plezier te beleven. Je ontmoet andere mensen, nieuwe of oude bekenden. Naast de lessen hebben we elke zaterdagavond in het danscentrum in Cuijk onze sfeervolle dansavonden. Tijdens de eerste cursus starten we met de Quickstep, de Cha Cha Cha en de Engelse Wals. Ook maak je kennis met de Tango en de Jive. In de vervolg cursus brons leer je meer variaties en komt er nog de Rumba bij. Kom naar de vrijblijvende eerste les. Meld je hier aan.

Cuijk

 
Woensdag 5 september

19.45 uur Paren Topklasse

21.00 uur Paren Topklasse

 

Zondag 9 september

17.00 uur Paren Topklasse

18.15 uur Paren Zilver

19.30 uur Paren Beginners

20.45 uur Paren Topklasse

 

Dinsdag 11 september

21.00 uur Paren Zilverster/Goud

  

DCV-B&L-Returnblokje

Boxmeer

 
Zaal 't Centrum, Steenstraat 56
Zondagavond 9 september

18.45 uur Paren Brons

20.00 uur Paren Topklasse

21.15 uur Paren Topklasse

 

DCV-B&L-Returnblokje

Groesbeek 

 
Maandagavond 28 januari 2019

19.45 uur Paren Stijldansen Beginners

21.00 uur Paren Salsa/Westcoast Swing Beginners

 

DCV-B&L-Returnblokje

facebook-logo

 

Wat kost het?

Elke cursus bestaat uit 16 lessen. De eerste les is vrijblijvend en na de eerste les beslis je of je de cursus blijft volgen. Het cursusgeld bedraagt € 115,00 per persoon.

Bij automatische incasso wordt het cursusgeld in 2 termijnen geïncasseerd. 1e Termijn na de tweede les, tweede termijn na de 8e les. Het cursusgeld kan ook over de eerste zes weken gespreid contant betaald worden. In maximaal 6 termijnen, voldaan voor de 7e les.

DCV-B&L-Returnblok