Les aanbod

Toch leuk als je dansen kunt

Een gezellig feestje, goede muziek en voor je 't weet staat vrijwel iedereen te dansen. Dan is het toch leuk als je dansen kunt. In een paar lessen heb je het al aardig onder de knie, want dansen leren is geen kunst. Sterker nog, je zult ontdekken dat onze lessen een gezellig avondje uit zijn.

Aan dansen valt veel plezier te beleven. Je ontmoet andere mensen, nieuwe of oude bekenden. Naast de lessen hebben we elke zaterdagavond in het danscentrum in Cuijk onze sfeervolle dansavonden. Tijdens de eerste cursus starten we met de Quickstep, de Cha Cha Cha en de Engelse Wals. Ook maak je kennis met de Tango en de Jive. In de vervolg cursus brons leer je meer variaties en komt er nog de Rumba bij.

BEGINNER?

Kom naar de vrijblijvende eerste les en doe GRATIS een keer mee. Aan het einde van die proefles bepaal je zelf of je door wilt gaan (je kunt inschrijven tot en met de derde les). Wil je nu al vrijblijvend aanmelden? Klik dan hier.

Ook als je al eerder hebt gedanst en niet zeker weet welke cursus het beste bij je past, kun je natuurlijk de vrijblijvende eerste les meedansen van verschillende cursussen. Dat geeft je een beter beeld zodat makkelijker kan bepalen bij welke cursus je graag wilt blijven dansen.

Seizoen 2022/2023

(inschrijven kan tot en met de 3e les!)

Zondag
1e les: 23 oktober

18:45 Paren Topklasse
20:00 Paren Beginners
21:15 Paren Zilver Ster

Maandag
1e les: 31 oktober

19:30 Paren Goud
20:45 Paren Zilver Ster

 Dinsdag
1e les 1 november

19:45 Paren Zilver
21.00 Paren Goud Ster

Donderdag
1e les 3 november

20:00 Paren Beginners

Zaterdag
1e les: 5 november

19:00 Paren Brons

Alle lessen worden gegeven in ons eigen danscentrum in Cuijk

Klik hier voor alle lesdata

DCV-B&L-Returnblokje

Wat kost het?

Elke cursus bestaat uit 15 lessen. De eerste les is vrijblijvend en na de eerste les beslis je of je de cursus blijft volgen. Het cursusgeld bedraagt € 130,00 per persoon.

Bij automatische incasso wordt het cursusgeld in 2 termijnen geïncasseerd. 1e Termijn na de tweede les, tweede termijn na de 6e les. Het cursusgeld kan ook over de eerste zes weken gespreid contant betaald worden. In maximaal 6 termijnen, voldaan voor de 7e les.