Stijldansen

Toch Leuk Als Je Dansen Kunt

Een gezellig feestje, goede muziek en voor je 't weet staat vrijwel iedereen te dansen. Dan is het toch leuk als je dansen kunt. In een paar lessen heb je het al aardig onder de knie, want dansen leren is geen kunst. Sterker nog, je zult ontdekken dat onze lessen een gezellig avondje uit zijn.

Aan dansen valt veel plezier te beleven. Je ontmoet andere mensen, nieuwe of oude bekenden. Naast de lessen hebben we elke zaterdagavond in het danscentrum in Cuijk onze sfeervolle dansavonden. Tijdens de eerste cursus starten we met de Quickstep, de Cha Cha Cha en de Engelse Wals. Ook maak je kennis met de Tango en de Jive. In de vervolg cursus brons leer je meer variaties en komt er nog de Rumba bij. Kom naar de vrijblijvende eerste les. Meld je hier aan.

WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

Cuijk

Zondag

19.00 uur Paren Goud ster

 

Maandag

19:30 uur Paren Zilver

20:45 uur Paren Brons

 

 Dinsdag

19:45 uur Paren Beginners

21.00 uur Paren Topklasse

 

 Woensdag

19.30 uur Paren Beginners

20.45 uur Paren Topklasse

DCV-B&L-Returnblokje

Boxmeer

 Zaal 't Centrum, Steenstraat 56
Zondagavond

18.45 uur Paren Beginners

20.00 uur Paren Topklasse

21.15 uur Paren Brons

DCV-B&L-Returnblokje

facebook-logo

DCV-B&L-Returnblokje

Wat kost het?

Elke cursus bestaat uit 16 lessen. De eerste les is vrijblijvend en na de eerste les beslis je of je de cursus blijft volgen. Het cursusgeld bedraagt € 130,00 per persoon.

Bij automatische incasso wordt het cursusgeld in 2 termijnen geïncasseerd. 1e Termijn na de tweede les, tweede termijn na de 6e les. Het cursusgeld kan ook over de eerste zes weken gespreid contant betaald worden. In maximaal 6 termijnen, voldaan voor de 7e les.

DCV-B&L-Returnblok